Ons hotel telt 117 luxe hotelkamers, en diverse andere faciliteiten zoals Wellnessresort Leiden, Restaurant Twelve, congrescentrum, fitnessruimte en evenementencentrum.

Bent u op zoek naar hotelaanbiedingen in Leiden voor een weekendje weg of nachtje weg?
Bekijk de arrangementen

Kamers
City Resort Hotel Leiden heeft verschillende kamertypes. 
Bekijk de diverse kamers van ons hotel

Zwembad
Het zwembad is gratis toegankelijk voor hotelgasten tussen 07.00 uur en 10.00 uur. Na 10.00 uur maakt het zwembad deel uit van het Wellnessresort.

Wellnessresort Leiden
Vitae Wellnessresort Leiden is het luxe beauty- en wellnessresort van Hotel Leiden, gevestigd op de 11e verdieping.
Vanaf 10.30 uur kunt u tegen betaling gebruik maken van de wellness faciliteiten. Een resort met diverse sauna’s met opgietingen, stoomcabines, kruidenbad, whirlpool, dompelbad, panorama rustruimte en restaurant voor u klaar staan. Bij onze beauty afdeling kunt u terecht voor diverse behandelingen zoals massages en gezichtsbehandelingen.
meer info

Restaurant Twelve
Restaurant Twelve is gevestigd op de 12e etage en is open voor lunch en diner. Het moderne restaurant heeft niet alleen een adembenemend uitzicht, het heeft ook een menukaart met een gevarieerd aanbod. Wij adviseren u om vooraf te reserveren.

 

Fitnessruimte
Ook tijdens uw verblijf kunt u aan uw conditie (blijven) werken in City Resort Hotel Leiden. De fitnessruimte is gratis toegankelijk voor alle hotelgasten.

Vergaderzalen
City Resort Hotel Leiden biedt een totaalpakket aan zalen, diensten en faciliteiten om evenementen en andere zakelijke bijeenkomsten tot een succes te maken. Meer info

City Resort fietsen
Wil je de stad Leiden verkennen? Huur een hippe City Resort fiets voor € 16 per dag. De tweede en daarop volgende dagen voor € 13 per dag.