Standaard Kamer 
Deze kamer is modern ingericht, heeft een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche en toilet. De badkamer biedt alle benodigde voorzieningen. De kamer is voorzien van gratis Wi-Fi, een televisie, een kluisje, een bureau en stoelen. Deze kamer heeft geen direct daglicht.
2-persoonsbed

Deluxe Single Kamer 
Deze kamer is modern ingericht, heeft een 1-persoonsbed en een eigen badkamer met douche en toilet. De badkamer biedt alle benodigde voorzieningen. De kamer is voorzien van gratis Wi-Fi, een televisie, een kluisje, een bureau en stoelen.
1-persoonsbed

Deluxe Double Kamer 
Deze kamer is modern ingericht, heeft een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche en toilet. De badkamer biedt alle benodigde voorzieningen. De kamer is voorzien van gratis Wi-Fi, een televisie, een kluisje, een bureau en stoelen.
2-persoonsbed (Queensize)

 

Superior Kamer 
Deze royale kamer is modern ingericht, heeft een kingsize bed en een eigen badkamer met douche en toilet. De kamer is voorzien van gratis Wi-Fi, een televisie, een kluis, een mini-bar, koffie- en theefaciliteiten, bureau en stoelen.
2-persoonsbed (Kingsize)

 

Familie Kamer 
Deze kamer is modern ingericht, heeft een eenpersoons- en tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche en toilet. De badkamer biedt alle benodigde voorzieningen. De kamer is voorzien van een mini-bar, koffie- en theefaciliteiten, gratis Wi-Fi, een televisie, een kluisje, een bureau en stoelen.
1 x 1-persoonsbed én 1 x 2-persoonsbed

Suite
Deze royale kamer is modern ingericht, heeft een kingsize bed, een grote zithoek, en een eigen badkamer met douche en toilet. De kamer is voorzien van gratis Wi-Fi, een televisie, een kluis, bureau en stoelen.
2-persoonsbed (Kingsize)