City Resort Hotel Leiden is gelegen in hartje centrum, direct naast het Centraal Station en het Leids Universitair Medisch Centrum, op loopafstand van de historische binnenstad en op 20 minuten rijafstand van Schiphol, de duinen en de mooie stranden van Katwijk en Noordwijk.

City Resort Hotel Leiden is door de goede bereikbaarheid de perfecte uitvalsbasis voor uw bezoeken vanuit en aan de Randstad.
Dit maakt het hotel een unieke locatie voor werkbezoeken en als startpunt voor dagtochten, fiets- en wandelroutes en gezellige uitstapjes. Deze uitzonderlijke mix maakt City Resort Hotel Leiden een uitstekende plek voor uw hotelovernachting (incl. wellness), vergadering, seminar, training, productpresentatie of feestelijke gelegenheid.

Slechts enkele minuten lopen van de historische binnenstad van Leiden. Daar kunt u lekker shoppen, naar de bioscoop of het theater, genieten in één van de vele bars.

Direct naast het Centraal Station van Leiden
Direct naast het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). De duinen en stranden van Noordwijk liggen op 10 km afstand en Schiphol ligt op 20 minuten met de auto of trein
City Resort Leiden is gelegen op Leiden Bio Science Park, het grootste life sciences cluster van Nederland.

Strandwandeling
City Resort Hotel Leiden is de perfecte uitvalsbasis voor een dagje strand in Noordwijk of Katwijk aan zee.
Deze bekende badplaatsen hebben de ideale omgeving voor een middagje zonnen, een duinwandeling en zwemmen in de zee.

Winkelen in Leiden
Leiden is een geweldige winkelstad. U kunt in de kleine straatjes en aan de grachten heerlijk shoppen. Naast de bekende ketens zijn er veel speciaal-, vintage- en delicatessenzaakjes te vinden in Leiden.
Burgsteeg – Nieuwstraat. In dit middeleeuwse stukje Leiden waant men zich terug in de tijd. Je vindt hier dan ook veel antiek en curiosa.
De Hogewoerd ligt net buiten het winkelcentrum en wordt niet gedomineerd door grote ketens, maar vind je er veel bijzondere speciaalzaken.
De Nieuwe Rijn is een gezellige gracht in hartje Leiden.

De gracht wordt omsingeld door vele kleine winkeltjes en natuurlijk restaurantjes.
Op de Botermarkt is het altijd lekker druk met veel cafés en restaurants. Voor ieder wat wils.

Leiden omgeving
Leiden omgeving avond
Leiden omgeving Musea
Leiden omgeving
Leiden omgeving Herfst
Leiden omgeving Varen
Leiden omgeving Winter
Leiden omgeving Molen
Leiden omgeving
Hotel Leiden